Over Atin

In 2006 is Atin afgestudeerd als Bachelor of ICT in Grafimediatechnologie in Rotterdam. Hij is opgegroeid in Haarlem en is direct na zijn studie ook weer daar gaan wonen. Daarna is hij altijd IT consultant werkzaam geweest, voor bedrijven als Accenture en Brunel. In 2011 heeft hij zijn MBA studie in Nieuw Zeeland en Braziliƫ afgerond. Tijdens zijn uitwisseling in Braziliƫ heeft hij ook zijn eerste bedrijf gestart. Dat heeft hij tot 2014 naast zijn consultant werk gedaan. Dit was zijn eerste echte ervaring als een ondernemer en daar is de passie voor het ondernemen echt begonnen.

Als ondernemer in Haarlem is Atin in 2015 begonnen. Samen met een vriend van de middelbare school heeft hij een incassokantoor gestart dat onderdeel was van een franchiseformule. De beperkende factoren van een franchise hebben tot de realisatie geleid dat Atin zelf zijn vleugels wou spreiden om een nieuwe uitdaging aan te gaan.

Dankzij BNI, de netwerkorganisatie waar alle 3 de ondernemers lid van zijn, is er een mogelijkheid gekomen om met deze partners samen te werken. Daaruit is de totaaloplossing Perfecter ontstaan. Atin is de drijvende kracht die de ondernemers bij elkaar heeft gebracht om dit concept tot een succes te maken.

Het leukste vindt hij toch het oplossen van complexe problemen en het helpen van ondernemers. Het bemiddelen tussen partijen en creatief zoeken naar oplossingen maakt hem zeer geschikt om het debiteurenbeheer op te pakken en zo zijn klanten te ontzorgen.

Atin is zeer actief als Haarlemse ondernemer en is geregeld te zien bij netwerkorganisaties. Hij is bestuurslid geweest bij Young MKB Haarlem en doet veel vrijwilligerswerk. Hij vind het belangrijk om een positieve bijdrage te leveren aan zijn mooie stad.

Stuur mij een bericht