Waarom Perfecter Incasso?

Een incassobureau inschakelen voor je niet betaalde rekeningen is nooit leuk. Wanneer je een incassozaak bij Perfecter incasso aanlevert zorgen wij ervoor dat deze binnen 24 uur opgepakt wordt. Je debiteur/ niet betalende klant wordt persoonlijk en professioneel op de hoogte gesteld. Wij bellen een paar dagen na de eerste brief je debiteur op. Wij vragen dan waarom er nog niet is betaald. Met deze vraag proberen we te achterhalen wat de reden is van het wanbetalen. Misschien helpt een regeling, of misschien is er meer aan de hand.

Hierdoor maken wij het onderscheid. Geen dreigbrieven of onbereikbare klantenservice, maar een persoonlijke en menselijke aanpak.

Sociaal incasso

Op en sociale en maatschappelijk verantwoorde manier incasseren is iets wat wij bij Perfecter Incasso altijd nastreven. Ons doel is niet de wanbetaler kapot te maken, maar naar een dragelijke oplossing te zoeken. Zeker particuliere klanten hebben soms veel schulden. Het is dan zaak dat deze debiteuren geholpen worden met hun financiƫn.

Daarom werken wij samen met Budget Coaches en Schuldsaneringsbedrijven, waar wij debiteuren aan doorverwijzen om hun te helpen uit de schulden te komen.